Annonse

– Viktig å vise at vi har gode spillere


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Juli har vært en spesiell måned for Viking som må klare seg uten lynvingen Yann-Erik De Lanlay, som forrige fredag ble klar for Rosenborg, Magne Hoseth som snart er klar for Aalesund og Veton Berisha, som gikk til tysk fotball helt i starten av måneden. Men Kjell Jonevret vil ikke være med på at Viking er veldig svekket foran dagens nabooppgjør mot Start.

– Nei, vi har nok spillere som kan gjøre jobben og det skal heller ikke stå på scoringsformen, sier Viking-treneren til KRS247.

Tidligere denne uken fikk spesielt Osita Chikere vist at han vet hvor målet står med fire scoringer av lagets ti i treningskampen mot Ganddal.

Sist Viking gjestet Sparebanken Sør Arena klarte de å ta med seg alle tre poengene med en 2-0-seier og i det motsatte oppgjøret i vår ble det også en ganske overlegen seier til siddisene.

– Den kampen var veldig uvanlig i forhold til hvordan oppgjørene mot Start pleier å være, nemlig veldig åpne og jevne, sier Jonevret og tror dagens kamp blir mer av det klassiske slaget.

– Start har et ganske godt lag og jeg tror det blir en skikkelig fest med mange fra Stavanger på stadion også. Og holder vi fokus på det vi skal gjøre, kan det bli en ny seier for oss, sier han.

Jonevret har selvfølgelig fått med seg at laget ligger ganske godt plassert på tabellen, men tror en seier i dag vil ha en annen betydning også enn tabellplassering.

– Jeg tror en seier i dag vil stilne kritikken fra media om at det er spisskrise og problemer blant spillerne i klubben, sier Kjell Jonevret.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer