Annonse

– Viktig å vinne kampen i dag


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Start og Aalesund har sanket like mange poeng så langt i Tippeligaen og er tabellnaboer i det som også i år ser ut til å bli en veldig jevn bunnstrid. Rolf Daniel Vikstøl tror det hadde gjort godt å få litt avstand til lagene bak.

– Med seier i dag kan vi ta et par plasser og få litt pusterom, men taper vi i dag så havner vi virkelig nede i sumpa, sier Vikstøl til KRS247.

Han er enig med «Gummi» at det ikke blir en lett bortekamp på Nordvestlandet mot et lag som nettopp har fått noen forsterkninger deriblant i Magne Hoseth.

– Vi møter et bra fotballag så vi må være opp mot oss beste skal vi komme hjem med tre poeng derfra, sier han og røper at kamplanen blir å ligge mer kompakt enn de gjorde mot Viking sist.

– Vi skal være gode defensivt og vi skal angripe hurtig med mye tempo når vi vinner ballen. Det blir viktig å ligge godt nok organisert og nekte Aalesund å komme til for mange sjanser, sier Rolf Daniel Vikstøl.

Kampen hører du på Radio Sør fra 17:00, avspark er 18:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer