Annonse

– Viktig å vinne i dag


Foto: Glenn Faannessen

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen synes kampen mot Start var en jevn affære og han tror det var livsviktig at de tok tre poeng i dag.

– Vi kan ikke ha julebord hver gang, så det var en viktig seier for oss i dag, sier Ingebrigtsen til KRS247.

Han tror Start absolutt kan overleve i Tippeligaen, men at de må være på høyde med det de viste mot serielederen.

– De har lagt lista nå, og de må levere da for å kunne overleve. Jeg tror at hvis Start klarer å gjenskape det de gjorde i dag, kan det bli en fin reise videre i Tippeligaen, sier treneren.

Ingebrigtsen beskriver kampen som en kontrollert seier, spesielt etter at de la om formasjonen.

– Jeg synes spesielt Matthias Vilhjalmsson jobber knallhardt i dag og vi er glad for at vi har fått ham i Rosenborg. Vi hadde ikke så veldig gode løp i boksen i starten, og det gjorde at han ble veldig alene. Det ble mye bedre da vi la om til 4-3-3 med to spisser i Gytkjær og Vilhjalmsson.

I 1. omgang risikerer ikke Start så mye, så vi klarer å holde på ballen. De får en del sjanser i 2. omgang som de må score på og da vi scoret så vi at vi kunne kontrollere inn seieren fordi Start ikke hadde noen sluttspurt, forteller Kåre Ingebrigtsen.

Hør hele intervjuet med treneren her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer