KRS247.no

Henter værvarsel...

Vigør overkjørte MK

Med to mål i hver omgang sikret Vigør sin tredje strake seier.

Vigør har virkelig fått et oppsving etter at de endelig kom hjem igjen til sin egen hjemmearena. I dagens bortekamp var de minst fire numre for store for Mandalskameratene som foruten seieren mot Express i forrige serierunde, ikke har vunnet i 3. divisjon siden 1. mai hjemme mot Tollnes.

Debutant Ayoub Jakes Swaray fikk æren av å starte Vigørs målfest i Idrettsparken med en lekker scoring etter 38 minutter, mens spillende trener Leif Otto Paulsen fikk økt de brunes ledelse like før pause.

3-0 kom etter snaue kvarteret ut i andre omgang på en flott pasning fra Daniel Goa Utgård til Joakim Johansen. Johansen fikk også scoret sitt andre like før dommeren blåste av kampen.

Med 4-0 har Vigør nå fått 17 poeng på sine tolv spilte kamper og ligger ganske godt plassert på en 6. plass i 3. divisjon avdeling 5, tre poeng foran Randesund og Mandalskameratene.