KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi viser at vi kan vinne

Start-trener Steinar Pedersen var tydelig rørt etter å ha ledet laget sitt til den første seieren siden 4. juli 2015. Men han innrømmer at de fikk en dårlig start.

– Jeg er ikke fornøyd med 1. omgang. Vi er lite intense og blir bombardert med dødballer og er ikke på det nivået vi skal. Men etter pause får vi til spillet vårt og gutta leverer en glimrende omgang. Jeg sa det i pausen at om vi gjør det vi skal gjøre, vinner vi 1-0, sier Pedersen til KRS247.

Og det gikk troll i ord. For sju minutter før slutt steg Lasse Sigurdsen fra Flekkerøya høyt til værs og ble matchvinner.

– Det at Lasse kommer inn er sånn typisk fotball. For Dennis [Antwi] hadde akkurat brent en gigantsjanse, så kommer han [Sigurdsen] inn etter å ha scoret mye for Start 2. Det var bare for ham å komme inn og jobbe hardt de siste ti minuttene, sier Start-treneren og forklarer de to andre byttene på denne måten.

– Jeg tror Wichne mistet bevisstheten litt etter duellen der, så det var ikke rom for han å fortsette. Og da Sandnes kom inn slet han i 1. omgang i likhet med resten av laget. Men etter pause fikk han til mye av det spillet vi forventer av ham. Gummi kommer inn og gjør en god jobb i 2. omgang etter at Dulee [Johnson] hadde gjort mye rart. Han kommer inn og gjør mye riktig. Jeg er kjempeglad for at vi gjorde det byttet i pausen, sier Steinar Pedersen som mener seieren betyr veldig mye.

– Både for meg, for spillerne og for alle som har jobbet veldig hardt gjennom hele året for å få seier.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/284603453″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]