Annonse

– Vi vinner fortjent


Foto: Glenn Faannessen

Kjell Jonevret opplevde nok en gang en opptur i nabooppgjøret mot Start i Kristiansand. Men det ble litt hektisk mot slutten.

– Det ble slitt stress for oss der med en mann ute. Vi var ikke helt rolige på benken da, sier Vikings trener til KRS247.

Han synes uansett at det er fortjent at de tok sesongens andre seier, men det var en ting som overrasket ham.

– Jeg hadde ikke forventet at Start skulle ligge så lavt. Jeg trodde at de som hjemmelag skulle ligge litt høyere og angripe oss. Men vi har fått til et godt forsvarsspill og fikk tatt tak i kampen direkte, sier Jonevret som også skryter av publikum.

– Det var vel en 800-1000 som hadde tatt turen til det som er av de absolutte høydepunktene for de. Så vi hadde en fantastisk støtte fra publikum, sier treneren som kan glede seg over at Viking står med sju poeng etter sesongens tre første kamper.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer