Annonse

– Vi var perfekt i 30 minutter


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Start-trener Mark Dempsey tror kampen mot Sandefjord ville fått et helt annet utfall, hadde de bare fått satt inn 2-0 før utligningen kom.

– Vi klarte ikke å få det andre målet. Og en kamp varer jo i 90 minutter, så da holder det ikke å være gode i 30 minutter. Det er mye positivt å ta med seg, men vi må bli bedre i forsvar og på kontringer i mot. Vi skal bli bedre, det tror jeg på, sier Dempsey til KRS247.

Han føler at Sandefjord så ut som de hadde gitt opp etter Starts første mål og at de fortsatt presset på for å få 2-0, men at de var for naive på hjørnesparket bortelaget fikk etter 34 minutter.

– Hvordan vil du oppsummere de to første kampene?
– Jeg lærer hele tiden og vi lærer hele tiden sokm lag. Det viste seg i dag at vi har et ungt og spennende mannskap. Jeg er selvsagt skuffet over at vi ikke klarte å vinne for supporterne våre. De tenker nok at nå skjer det igjen. Men vi skal fortsette med vår offensive fotball, så får vi se hvordan det ender mot slutten av sesongen, forteller treneren.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer