Annonse

– Vi var ikke samkjørte nok


Foto: Glenn Faannessen

Alex De John er en av de få spillerne som får godkjent av vår kommentator etter dagens kamp, som innebar mange tøffe dueller mot Leke James.

– Jeg liker sånne kamper der jeg kan få vise min styrke og James var virkelig en tøff spiller å møte i dag, sier De John som tror endringene i laget har påvirket mer enn det folk egentlig har lagt merke til.

– Vi manglet kjemi og fokus mot neste kamp må være at vi får samlet laget slik at vi kan stå sammen om å få tre poeng, sier han.

Starts amerikaner er også ganske fornøyd med sin innsats, selv om det er litt vanskelig å være fornøyd etter å ha sluppet inn to mål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer