KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi var det beste laget

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var smørblid etter at laget hans tok sin første seier siden begynnelsen av mai, men det ble litt hektisk mot slutten.

– De fikk blod på tann etter 2-1 og da ble det hawaii og publikum syntes nok det var artig og spennende, men for oss på benken var det ikke like gøy. Vi må fullføre kampene 100 prosent og akkurat det kom til syne i dag ved at vi gir bort situasjoner som blant annet førte til 2-0. Vi er nødt for å gjøre jobben hele veien i 90 minutter for å kunne vinne flere kamper på rad, sier Rekdal til KRS247.

Vålerenga gjorde et lite byks på tabellen og fikk med seg viktige tre poeng for å komme seg unna bunnstriden, men treneren tror ikke oppturen har begynt helt enda.

– Vi har en tøff kamp mot Molde neste. De har underprestert og vi må bare ta en kamp om gangen og plukke så mange poeng som mulig hver helg for å komme oss bort fra nedrykksstriden, sier Kjetil Rekdal som likevel er fornøyd med måten de vinner kampen på.

– Vi er et spillende lag som prøver å være kreative og det ser vi i dag. Det viktigste i fotballen er å score mål, så jeg er fornøyd med uttellingen, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/275151088″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]