KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi var best

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er klar på at de ikke trengte dommerens hjelp for å ta tre poeng med seg fra Sparebanken Sør Arena i dag. Han begrunner den kjedelige 2. omgangen med at de allerede hadde vunnet.

– Etter at vi scoret det tidlige målet, så var det jo kjørt. Da handlet det om å ro inn seieren, sier Ingebrigtsen til KRS247 som mener at dersom man ser på hele kampen så var det ikke dommeren som avgjorde den.

Han mener at de ikke var spesielt gode det første kvarteret, til tross for at de fikk en tidlig scoring. Og etter 2-0 fikk de utnyttet iallfall en av kantene.

– Jørgen Skjevik er en viktig spiller for oss og vi visste at Start måtte fremover, så det var bare et spørsmål om tid før vi kom til på kantene, sier Ingebrigtsen som også kunne glede seg over å se en landslagspiller tilbake på banen igjen.

– Det var veldig viktig for oss å få Tore Reginiussen tilbake. Det betyr veldig mye for oss og for Tore, sier Rosenborgs trener.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/226910243″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]