Annonse

– Vi var bedre enn de i flere faser


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Lars-Jørgen Salvesen ble byttet inn etter pause og hadde store sjanser til å kunne snu kampen for Start. Han synes det ble surt å slippe inn så mye mål på slutten.

– Jeg følte vi hadde en god energi i laget før kampen i dag, men kjedelig at det ble som det ble. Vi prøvde å gå i ledelsen etter at vi fikk utlikning, så får vi en scoring i fleisen og det blir veldig stygt mot slutten, sier Salvesen til KRS247.

Han synes de kjørte over bortelaget og det stemte i forhold til beskjeden de fikk av Steinar Pedersen i garderoben i pausen.

– Vi skulle mer aggressive og få mer tak i ballen og vi ruller opp angrep etter angrep. Jeg følte at vi var et bedre lag enn Bodø/Glimt i flere faser, men kanskje ikke i den viktigste, sier Lars-Jørgen Salvesen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer