KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi vant på en dårlig dag

For Branns Amin Nouri var det et relativt hyggelig møte med gamle lagkamerater, men han er klar på at innsatsen de leverte i store deler av kampen, var under pari.

– Det var en elendig kamp av oss, iallfall i 1. omgang og halvparten av 2. omgang. Vi er kjent for at vi ikke skal tape på innsatsen og baklengsmålet var en oppvåkning for oss. Og med to flotte scoringer fikk vi selvtillit og kunne bare sikre seieren. Det har vi gjort før og det visste vi at vi kunne klare, forklarer Nouri til KRS247.

Han forlot et Start som ikke var i krise og kom til et Brann som nettopp hadde rykket ned til OBOS-ligaen og var til og med på vei ned til 2. divisjon.

– Det har vært en fantastisk reise. Det var tungt å være i 1. divisjon, men så kom Lars Arne Nilsen inn og trykket på de rette knappene, sier Amin Nouri som tror det er sammensatt hvorfor de kjemper om sølvet etter å ha rykket opp i forkant av årets sesong.

– Det handler om gruppa og laget og den ergjerrigheten vi har. Vi spiller for hverandre og sørger for at vi pusher hverandre gode. Samtidig så har vi gode karakterer i laget, sier Nouri.

Hva synes du om Start?
– De er gode og har vært i form i det siste. Fått med seg resultater og viste at de hadde nivået. Hvis de holder stammen tror jeg de rykker rett opp, sier den tidligere Start-spilleren. Men han advarer om at det blir en tøff sesong.

– Alle kamper blir nok som en cupfinale siden de andre lagene ønsker å slå de som har rykket ned. Det handler om å takle presset. Jeg tror det blir tøft for de, og de må bare gjøre, som Mjelde sier, bygge stein på stein.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/290701249″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]