Annonse

– Det tok sin tid, men vi våknet til slutt


Foto: Pål Lomeland

Starttrener Mons Ivar Mjelde var selvfølgelig svært fornøyd med en komfortabel 5-0 seier over Vigør i cupens første runde. Til tross for at laget slet tungt innledningsvis.

– Neida, det var vel litt sånn som forventet. Det var kriging i første omgang og så får vi to mål på slutten av omgangen når Vigør blir litt slitne. I andre omgang er det jo bare et lag på banen omtrent og da gjør vi som vi vil. En komfortabel seier og det kunne godt blitt mer enn fem mål også, sier Mjelde til KRS247.

– Hvorfor tar det 40 minutter før Start våkner?

– Det får du nå spørre spillerne om. Som trener ønsker jeg at man skal spille med tempo og flytte ballen hurtig. Vi klarte ikke det godt nok i første omgang og det tok litt tid før vi skjønte alvor. Men vi våknet til slutt.

Starttreneren var selvfølgelig fornøyd med resultatet, men også over kamparrangementet som hjemmelaget hadde skapt.

– Dette er imponerende med tanke på at Vigør ikke engang spiller på sin egen hjemmebane. De lager en fin ramme rundt kampen og 800 tilskuere gir forhåpentligvis noen kroner i klubbkassen til Vigør.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer