Annonse

– Vi taper fortjent


Foto: Glenn Faannessen

Jerv-trener Arne Sandstø er klar i sin tale på at det var mye som ikke stemte i lokaloppgjøret der laget var utrolig nær med å få med seg minst ett poeng hjem igjen til Grimstad.

– Vi er for veike på to dødballen som gir de en fordel. Så er de gode i 2. omgang frem til vi gjør noen bytter og får inn mer energi. Vi klarer å score et par ganger, men alt i alt er vi for upresise, sier Sandstø til KRS247.

Han greier det ut blant annet med at de ikke utnytter sjansene sine bedre.

– Vi er ikke farlige nok innenfor deres 16-meter. All ære til Starts forsvar, men vi kommer mer enn nok i skuddsituasjoner innenfor 16-meteren, men treffer ikke folk. Vi har såpass god tid og godt med folk innenfor der at vi burde treffe de der inne, sier treneren som har opplevd 10 kamper på rad i OBOS-ligaen uten seier.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer