Annonse

– Vi svikter foran begge målene


Foto: Glenn Th. Faannessen

Espen Hoff hadde ikke den beste dagen på banen mot Viking og synes det var mye mer å gå på i begge ender av banen.

– Vi skulle omsatt sjansene våre og ikke sluppet inn så enkle mål, sier Hoff til KRS247.

Han har selv hatt en ganske trøblete uke, men fikk beskjed rett før kampstart at han skulle prøve seg helt fra start og se hvor lenge han holdt. Det var i 53 minutter så ble han byttet ut til fordel for Erlend Segberg. Hoff synes det gikk sånn passe.

– Vi vinner færre dueller enn vi pleier å gjøre og samtidig kunne Viking kontrollere mye mer med det resultatet de hadde. Og jeg burde helt klart fått satt inn den sjansen jeg fikk før pause. Med 3-1 hadde det fortsatt vært tungt, men vi hadde gått til pause med en følelse av at de var mulig å komme tilbake, sier Espen Hoff som er veldig skuffet over lagets innsats i kampen og ikke minst ekstra skuffet over at det ble et slikt tap mot Viking.

Les også:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer