Annonse

– Vi slapp inn for enkle mål


Foto: Pål Lomeland

Mads Stokkelien fikk ikke helt det gjensynet med hjemmepublikummet som han hadde sett for seg. Men han synes, til tross for resultatet, at laget viste bedre takter i dag enn mot Strømsgodset sist.

– Ja, vi viser tendenser, men igjen er vi for enkle å score på. Det blir veldig tungt for oss når de får tre mål på to sjanser, sier Stokkelien til KRS247.

Han tror at om de hadde satt flere av de store sjansene de hadde på 1-0, så kunne kampen fått et helt annet utfall.

– Ja, får vi det 1-1-målet i vår beste periode, kan alt skje. Vi var forberedt på at de kom til å skape endel på innlegg, men de er veldig effektive og scorer på det vi får, mens vi bommet på det vi fikk. Det smaker skikkelig surt akkurat nå, sier Mads Stokkelien.

– Vi kom litt bakpå i starten, men jeg synes vi klarer å justere oss til siste del av første og er enda bedre i starten av andre omgang, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer