KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skulle ta sju poeng på fire

Dette var et mål som Start-trener Kjetil Rekdal hadde satt seg for de første kampene etter han overtok som trener, i tillegg til avansement i cupen. Så langt ligger Start helt på skjema.

– Det er en god følelse selvsagt at vi kanskje får lurt flere sørlandsinnbyggere til å komme. Det kan bli mange sånne dramatiske sluttminutter her utover høsten. Så da er det viktig at vi har den backingen og den støtten der. Også er det en god opplevelse å dra det i land også, sier treneren til KRS247.

Han trekker frem det at de ledet 1-0 mot Kristiansund i forrige hjemmekamp og avgjorde til 2-0 like før slutt, mens de i dag ledet med ett mål etter å ha snudd kampen.

– Men du vet jo hvordan dette er, én feil så smeller det. Og i dag så var det ekstremt viktig å ikke gjøre det, selv om vi ser rustne ut i første delen av førsteomgangen. Vi er litt på hæla og tillater Stabæk å spille litt for mye fotball, men etter hvert så klarer vi å stramme opp, og bli mer agressive, mer duellsterke og mer fremoverrettet i det vi gjør, Skaper en del sjanser og får mål. Og det endrer jo psykologien i dette. Stabæk leder jo og får seg en smekk, mens vi kommer opp og ikke bare får 1-1, men også 2-1 like etter, og da flyr vi litt rundt her, men de sliter litt mer i motbakke, sier Rekdal.

Hør mer her.