Annonse

– Vi skulle ta sju poeng på fire


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Dette var et mål som Start-trener Kjetil Rekdal hadde satt seg for de første kampene etter han overtok som trener, i tillegg til avansement i cupen. Så langt ligger Start helt på skjema.

– Det er en god følelse selvsagt at vi kanskje får lurt flere sørlandsinnbyggere til å komme. Det kan bli mange sånne dramatiske sluttminutter her utover høsten. Så da er det viktig at vi har den backingen og den støtten der. Også er det en god opplevelse å dra det i land også, sier treneren til KRS247.

Han trekker frem det at de ledet 1-0 mot Kristiansund i forrige hjemmekamp og avgjorde til 2-0 like før slutt, mens de i dag ledet med ett mål etter å ha snudd kampen.

– Men du vet jo hvordan dette er, én feil så smeller det. Og i dag så var det ekstremt viktig å ikke gjøre det, selv om vi ser rustne ut i første delen av førsteomgangen. Vi er litt på hæla og tillater Stabæk å spille litt for mye fotball, men etter hvert så klarer vi å stramme opp, og bli mer agressive, mer duellsterke og mer fremoverrettet i det vi gjør, Skaper en del sjanser og får mål. Og det endrer jo psykologien i dette. Stabæk leder jo og får seg en smekk, mens vi kommer opp og ikke bare får 1-1, men også 2-1 like etter, og da flyr vi litt rundt her, men de sliter litt mer i motbakke, sier Rekdal.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer