KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skal vinne mot Haugesund

Etter seks strake tap er det to lag som jakter på en etterlengtet seier som møtes på Sparebanken Sør Arena i morgen. Espen Børufsen har troa på at det endelig vil komme en opptur.

– Vi har en god mulighet og det er utrolig viktig for oss å ta poeng nå. Vi var et nivå opp spillemessig mot Godset sist og vi har hatt en fin treningsuke nå, så vi håper at det vil resultere i tre poeng, sier Børufsen til KRS247.

Han har blitt prøvd i ulike posisjoner så langt denne sesongen og føler at det har gått middels, men scoringsformen er det verre med.

– Jeg er litt skuffet over egne prestasjoner. Det har dabbet av i det siste. Jeg hadde jo et håp om å fortsette den gode rekka med scoringer, så det er på tide å få det til igjen nå, sier Espen Børufsen, som mest sannsynlig blir å finne på kanten igjen mot Haugesund, et lag som bare ligger fem poeng foran Start foran morgendagens kamp. De har absolutt lyst på en opptur de også etter to tap på rad mot Bodø/Glimt og Mjøndalen.

– Det er alltid tøffe kamper mot Haugesund. De er veldig duellsterke og har spesielt to gode spiller som vi må gjøre det godt mot. Jeg tror vi må opp noen hakk i fra det vi har levert tidligere for å få tre poeng. Men vi har alltid tro på at det går an å vinne alle kampene i tippeligan og mot Haugesund skal vi klare det, sier Børufsen.