KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skal vinne med Vindbjart-fotball

Det er fortsatt to måneder igjen til sesongstart for Sørlandets eneste lag i 2. divisjon, men allerede i ettermiddag venter en av de første testene på hvordan ståa er mot et forsterket Start 2 i Sørlandshallen. Og for Vindbjart-trener Steinar Skeie er det bare en ting som teller når de stiller til kamp.

– Det viktigste for oss er å få frem det vi ser på trening både offensivt og defensivt. Ja, vi har vinnerskaller, men ønsker ikke å vinne for enhver pris. Det vil si at vi ønsker ikke å vinne med mindre vi ser Vindbjart-fotballen. Den er helt avgjørende for den måten vi skal vinne, sier Skeie til KRS247.

Han ser optimistisk på sesongoppkjøringen de blå fra Moseidmoen har hatt så langt.

– Jeg synes vi har fått en veldig god start på forberedelsene. Vi har hatt god kvalitet på det vi har gjort og vi har øvd inn spillestil, og med så mange nye i gruppa vår, har vi vært nødt for å være nøye med alt vi gjorde for å få de inn i den spillestilen til Vindbjart, forteller Skeie.

Han har merket stor pågang av spillere som vil til klubben som klarte seg i divisjonen med sju poengs margin etter et skikkelig rotterace, som blant annet sendte Fløy hodestups ned i 3. divisjon med bare ni poeng på 26 kamper.

– Vi merker jo at vi er veldig interessante for mange spillere som eneste lag på Sørlandet i 2. divisjon, og vi har nesten hver eneste dag fått forespørsler om å komme til Vindbjart, men vi har egentlig en rimelig full stall nå. Men har vært positivt for oss på alle mulige måter og vi er i det gode selskap, sier treneren.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/308219739″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]