KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skal sette pris på at Start har eksistert i 110 år

På lørdag fyller IK Start hele 110 år. Klubben ble stiftet helt tilbake i 1905. Dette skal feires med et fullstappet program hele dagen, med Tippeliga-kampen mot Lillestrøm er høydepunktet.

Sportslig sett så går det ikke veien om dagen, før helgens kamp mot LSK så står sørlandsklubben med åtte strake tap i Tippeligaen. Og de gule og sorte ligger nest sist på tabellen. Administrerende direktør i IK Start Even Øgrey Brandsdal håper dette kan snu på lørdag.

– Vi har mange ganger hatt et bra tak på Lillestrøm på hjemmebane, og det håper vi fortsetter på vår bursdag. Vi trenger en seier fordi vi er der vi er på tabellen. Det er en spesiell dag og vi har masse opplegg rundt kampen. Og det er jo ikke noe tvil om at det største for oss vil være å få tre poeng. Det er det som er vårt fokus, sier han.

Det blir en lang og innholdsrik dag for de som følger Start.

– På Festplassen blir det blir grilling, kaker, ansiktsmaling og musikk før kampen. Feiringen fortsetter i sentrum etter kampen og der er det en gjesteliste på over 250 personer, sier Brandsdal.

Klubben har også satt i gang et symbolsk billettstunt inn mot kampen.

– Vi trenger all den støtten vi kan få på tribunen. 110 kr uavhengig av sete, er en god deal, sier direktøren.

Starts hjemmekamp mot Lillestrøm hører du direkte på Radio Sør klokken 15:30 på lørdag, studiosendingen starter kl 14:30.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224129085» params=»auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]