KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skal passe på Occean

Rolf Daniel Vikstøl og resten av det bakerste leddet hos Start får en vanskelig jobb med å pakke inn en av Odds sterkeste spillere, nemlig Olivier Occean. Han var arkitekten bak et av telemarkingenes to mål borte mot Viking sist. Men Røde-Rolf tror de skal klare det.

– Han er en bra spiller. De har en klar spillestil der de prøver å komme seg frem til Occean i boksen der så vi må hele tiden passe på han. Men vi opptrer som normalt og vi vet hva de kommer med og vi vet hvordan Occean beveger seg i boks, så er vi litt ekstra påpasselige når de kommer til legg, men vi skal takle det også, sier Starts kaptein til KRS247 som kommer til å gi tydelige beskjeder i løpet av kampen.

– Vi har et stort fokus på at vi ikke må slippe til for mye legg og vi må være flinke til å stå opp mot de og ikke la de komme på skuddhold upresset, slik at det ikke blir presist. Vi vet at spesielt med Occean i boks blir det alltid farlig hvis det kommer en presis serve. Jeg tror vi skal greie å stoppe det og satser vi på at vi får til vårt eget spill. Kanskje overraske Odd litt, for vi kan absolutt skaper sjanser mot det laget også, sier Vikstøl.

Han ble matchvinner da lagene møttes i Skien i 2013 på selveste 16. mai da han scoret kampens eneste mål etter 60 minutters spill. Det er en av mange minnerike oppgjør mellom de to lagene og med drøye to timer mellom arenaene, er det nok ikke så rart at Odd-Start og Start-Odd kan minne om derby på samme måte som kampene mot Viking.

– Det er jo kortere til Skien enn til Stavanger, så jeg tror det kommer en del fra Kristiansand for å se kampen. Så er det heller ikke så langt til Oslo hvor mange kristiansandere bor. Så det er alltid gøy å møte Odd og det er alltid litt ekstra stas. Og det virker som det skjer mye når vi møter Odd, og det kan fort skje igjen. Så det er bare å glede seg til kamp, sier Rolf Daniel Vikstøl.