KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skal ha det «harlig morro»

Når hardt satsende lag fra Østlandet skal møte krydderfotballen fra Vennesla, er Vindbjarttrener Steinar Skeie sikker på at hans lag skal sanke nok poeng til å unngå nedrykk. Som vanlig er Skeie forsiktig med å gå ut med for høy kølle når det handler om forventninger til eget lag.

Eller kanskje ikke? Sju lag skal rykke ned fra hver avdeling i PostNord-ligaen i år. Blant favorittene finner man lag som Notodden, Moss og kanskje Fram Larvik. I tillegg satses det stort, igjen, i Arendal. Like bak finner man lag, som Asker og Bærum, med fartstid fra høyere nivå. Kvik Halden har opplevd cupeventyr de siste årene og har høyt toppnivå, og med andrelagene til Odd og Strømsgodset blir det tøft for de gjenværende lagene.

Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Pål Lomeland

Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Pål Lomeland

Steinar Skeie har likevel tro på sine menn.

– Jeg tror ikke vi rykker ned, lyder beskjeden.

De tapte 2-1 i generalprøven mot Notodden. Det kan Skeie leve med.

– Vi gjorde en god kamp og det ser veldig bra ut, sier Skeie.

Han forteller om mange hardtsatsende lag, og når han snakker kan det høres ut som om motstandere som kan passe Vindbjart godt. Det innrømmer han selv, også.

– Vi vet vi møter gode lag, men det nok litt mer spillende lag enn det vi har møtt tidligere år. Jeg tror det passer veldig bra for Vindbjart den divisjonen vi har kommet i, sier treneren før han kommer innpå det man ikke kommer utenom.

– Jeg vet at du kommer til å spørre om ambisjonene til Vindbjart i år. Det er et naturlig spørsmål Det har vi diskutert. Det vi kommer til å ha fokus på er å ha det «harlig» morro. Mer krydderfotball med fokus på prestasjoner. Samtidig tror vi at vi kan være blant de beste lagene, sier Skeie.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/257792218″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]