KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skal gi de kamp

Start-trener Steinar Pedersen gleder seg til å møte Ole Gunnar Solskjærs Molde og tror de skal kunne klare å fremstå bedre offensivt denne gangen enn de gjorde mot Viking sist.

– Vi ønsker det. Det er klart at vi har vår inngang til kampen, men det handler om hvem som klarer å ta initiativet i kampen. Hvem som er flinkest til å bruke ballen, hvem som tør mest og hvem som har best kvaliteter til å sette sitt preg på kampen. Og vi ønsker å være bedre enn det vi har vært, men vi skal også fremstå så solide som vi har gjort defensivt, sier Pedersen til KRS247.

Tidligere i uken ble det kjent at Uduak Idemokon må stå over kampen mot Molde fordi han ikke helt har vendt seg til å spille på kunstgress enda og sliter med smerter i kneet. Ellers har treneren er relativt toppet mannskap han kan stille til kampen. Bortsett fra noen få.

– Andreas Hollingen sliter med litt lyskeproblemer, Austine Ikenna har en hæl, i tillegg til Daniel Aase som var ute forrige helg, han er også ute nå. Så det litt smågrums på noen, men vi har en god ellever og en bra tropp, sier Starts trener som ikke utelukker mer spilletid for «Chidie».

– Han har hatt en god treningsuke og hadde et godt innhopp. Vi vet at han er en god spiller, men spørsmålet er hvor lang tid han trenger for å kunne komme i god nok kampform til å kunne spille stabilt godt i 90 minutter mot Tippeliga-motstand, sier Steinar Pedersen.