Annonse

– Vi skal fortsette med det vi gjorde i fjor


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Vikingtrener Kjell Jonevret tar ikke tungt på kampen som spilles i kveld, men den langsiktige planen er klar. Viking skal være med der oppe i år, også.

– Vi skal fortsette med det vi gjorde i fjor. Vi hang jo overraskende bra med. Det var ikke mange som trodde vi skulle kunne henge med der oppe, men vi var jo med i medaljestriden egentlig hele sesongen. Vi skal fortsette å prøve å spille positiv fotball, sier Jonevret.

Han sammenligner situasjonen i Viking med den i Start, rent økonomisk.

– Vi sliter fortsatt med økonomien og har ikke den største og bredeste troppen. Vi skal uansett kjempe på og så får vi se hvordan det blir.

– Forventer du noe av Start?

– Jeg har ikke brydd meg så mye om Start. Det kommer lenger fram, sier Jonevret og henviser til seriekampen i vår.

– Man snapper vel opp ett og annet navn i løpet av kvelden?

– Ja det er jo mulig. Det gjør man jo alltid, men jeg er mest opptatt av eget lag. Vi har også med tre fire nye spillere som vi gjerne vil se hvordan fungerer. Jeg tror begge lag ser mest på sitt eget, sier treneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer