Annonse

– Vi så ut som en skikkelig V8er


Foto: Glenn Faannessen

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er imponert over hva Start leverte den første halvtimen, men utover i kampen begynte maskineriet virkelig å rulle.

– Vi så ut som en skikkelig V8er når vi endelig fikk i gang spillet, sier Ingebrigtsen til KRS247 og skryter av Mike Jensen, Fredrik Midtsjø og ikke minst innbytter Liam Henderson, som fikk scoret trøndernes siste mål i kampen.

Men Start fikk en drømmestart som satte en støkk i hjemmelaget.

– Vi var litt preget av Børufsens drømmetreff den første halvtimen og brukte mange touch i laget, men utover i andre omgang gikk vi over til to touch-spill og da klarte ikke Start helt å henge med, forklarer Ingebrigtsen, som også kan glede seg over at laget fortsatt er på tabelltopp etter fem spilte serierunder.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer