KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi presterer ikke helt som vi ønsker

Start-trener Steinar Pedersen er klar på at det var ikke mye som fungerte mot Odd i kampen som endte med sesongens andre tap i Tippeligaen og tre nye baklengsmål.

– Vi er skuffet over resultatet og vi blir litt overløpt og små i duellspillet. Så klarer vi ikke å ta vare på ballen som vi skal, sier Pedersen til KRS247.

Det sviktet både defensivt og offensivt og det var faktisk fint lite de fikk til fremover i kampen mot Odd.

– Vi skulle være oss selv i det offensive spillet, men vi blir litt stillestående og tør ikke nok i verken bevegelse eller bruk av ball. Vi går for fort fremover og spiller på oss enda mer duellspill med lange baller som detter ned Odds vei og da må vi løpe tilbake, sier treneren som innrømmer at de tapte fortjent og at det nå må handle om å omstille seg før torsdag.

– Vi skal justere på mye frem mot Sarpsborg 08 på torsdag. Nå skal vi få denne kampen ut av kroppen og hodet så fort som mulig, så skal vi angripe kampen på torsdag med å være offensive i hodet og gå for seier mot Sarpsborg 08, sier Steinar Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/259569882″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]