Annonse

– Vi organiserte oss godt


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Aron Sigurdarson var nær ved å bli matchvinner i Kjetil Rekdals første kamp som Start-trener, men det var ingen av lagene som skulle få med seg alle tre poengene i dag.

– Jeg synes vi gjør en god innsats og holdt oss godt organisert. Vi burde ha vunnet og hadde to store sjanser mot slutten der, hvor jeg absolutt burde satt inn vinnermålet. Men jeg synes vi forsvarte oss godt, sier Sigurdarson til KRS247.

Han har troen på at den nye treneren kan gjøre de enda bedre defensivt, spesielt siden defensive roller var fokuset til Rekdal på hans første treninger. Men Start får ikke så veldig god tid til å terpe på slike ting siden det allerede på onsdag venter en ny kamp, nemlig 4. runde i cupen mot HamKam.

– De kommer hit med mye selvtillit etter å ha vunnet mot Sarpsborg 08 i forrige runde, så vi må forsvare oss godt, sier islendingen som mener det er viktig for Start å fortsatt være med i cupen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer