KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi ønsket en annen trener nå

Sportslig sjef i Start En Drøm AS og IK Start, Tor Kristian Karlsen har gjort en helhetsvurdering de siste to månedene på spillerstall, organisasjonen og trenerkomposisjonen. Han mener at hovedtreneren måtte forandres på bakgrunn av dette.

– Det er jo for meg det sentrale i det mandatet som jeg har til å se på absolutt alle sider av den sportslige virksomheten i IK Start. Og starten på det var å se på spillerstallen, og det andre var å se på organisasjonen og hvordan vi er organisert på sport og tredje var trenerkomposisjonen og på bakgrunn av det vi så ser så valgte vi å gjøre en forandring.

– Når er det vi kan forvente å se navn på hvem som overtar her?
– Du kommer ikke til å se mange navn. Vi skal ende opp med ett. Men vi starter med den jobben nå, og etter Strømmen så har vi jo litt tid på oss, så vi kommer til å møte noen og vi kommer til å gjøre noen intervjuer, gjøre research og jeg har jo også et øye med trenermarkedet. Det er jo jobben min, også håper jeg at vi har en løsning innen rimelig tid.

– Hva er det man ser etter?
– Vi ser jo etter en leder, vi setter en som kan hjelpe og oppfylle alle de ambisjonene som klubben har. Og de justerte som klubben har. For første gang på mange år etter det jeg forstår, så har klubben mulighet til å tenke veldig offensivt og ambisiøst, og vi ser etter en trener som passer inn i det bildet.