Annonse

– Vi ønsker å være en utviklingsklubb


Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, mener Tripicovergangen er positiv for Starts omdømme. Direktøren påpeker at klubben skal utvikle spillere, og da må man kunne vise at man legges merke til på kontinentet gjennom godt spill i Start.

– Vi har vernet utviklingsavdelingen, så den står fast. Tripicsaken viser også at Start kan være springbrett til utlandet, forteller Brandsdal.

Klubben er stolt over å ha hentet en benkesliter fra Molde, for så å selge spilleren til utlandet. Det er viktig for klubben å kunne vise at godt spill i Start vekker interesse i andre ligaer.

– Vi ønsker å utvikle spillere til både Start og eventuelt større ting. De beste spillerne ønsker ofte å ta nye steg i utlandet. Vi ønsker dette, derfor bruker vi mye penger på utviklingsarbeidet vårt.

Mons Ivar Mjelde Foto: Martin Engamo

Mons Ivar Mjelde Foto: Martin Engamo

Brandsdal får støtte av Start-trener Mons Ivar Mjelde, som mener Tripic tok store steg i klubben.

– Det er jo selvfølgelig synd for oss at Zlatko forlater oss. Samtidig ønsket han dette selv. Når vi i tillegg ønsker å eksportere spillere, og når utlandet er hans største ønske må vi ønske ham lykke til. Det er også viktig for ungguttene våre å se at man vekker oppmerksomhet ved å spille godt i Start, forteller Mjelde til KRS247.no.

God nok stall

Brandsdal vil ikke oppgi overgangsum, men både han og styreleder Magne Kristiansen uttaler at overgangen lønte seg for klubben. Direktøren tror Start-stallen er god nok til å overleve i Tippeligaen uten Tripic, og derfor vil man ikke forsterke på venstrekanten for å fylle tomrommet etter lyngdølen.

– Det er mange som har tatt steg frem mot årets sesong, så jeg tror vi skal klare oss fint i år, fastslår direktøren.

Mjelde tror også at klubben er godt skodd til en tøff 2015-sesong.

– Vi har folk som vil bidra. Når Zlatko forsvinner, må andre steppe opp og ta ansvar. Børufsen, Asante og flere unggutter som viser at de vil være med på leken i år.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar