KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi ønsker å revansjere en veldig svak bortekamp

At Start slo Stabæk 4-1 på Sparebanken Sør Arena i år, stikker fortsatt dypt for de som er på treningsfeltet når Stabæks Tippeligalag trener. Assistenttrener Jan Peder Jalland forteller at den kampen har blitt nevnt en del denne uka.

– Vi ønsker absolutt å revansjere en veldig skuffende bortekamp for oss. Det var en kamp som vi har klart å bruke til noe positivt i etterkant. Nå skal vi sørge for at det ikke skjer igjen, sier Jalland til KRS247.

Jalland erkjenner at kampen betyr mye for Stabæk, som ønsker å avslutte sesongen med å kvalifisere seg til spill i Europa. Stabæk har snublet i det siste, men Bob Bradleys assistent mener begge lags form har lite å si for kamputfallet.

– Form har lite å si når man kommer inn i sånne type kamper. Det er såpass mye energi, såpass mange følelser og det er såpass seint i sesongen. Det er ofte små ting som kan være med å avgjøre de kampene. En retur, en andreball eller en reaksjon, sier Jalland.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/230796474″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]