Annonse

– Vi ønsker å revansjere en veldig svak bortekamp


Assistenttrener i Sabæk, Jan Peder Jalland. | Foto: Stabæk

At Start slo Stabæk 4-1 på Sparebanken Sør Arena i år, stikker fortsatt dypt for de som er på treningsfeltet når Stabæks Tippeligalag trener. Assistenttrener Jan Peder Jalland forteller at den kampen har blitt nevnt en del denne uka.

– Vi ønsker absolutt å revansjere en veldig skuffende bortekamp for oss. Det var en kamp som vi har klart å bruke til noe positivt i etterkant. Nå skal vi sørge for at det ikke skjer igjen, sier Jalland til KRS247.

Jalland erkjenner at kampen betyr mye for Stabæk, som ønsker å avslutte sesongen med å kvalifisere seg til spill i Europa. Stabæk har snublet i det siste, men Bob Bradleys assistent mener begge lags form har lite å si for kamputfallet.

– Form har lite å si når man kommer inn i sånne type kamper. Det er såpass mye energi, såpass mange følelser og det er såpass seint i sesongen. Det er ofte små ting som kan være med å avgjøre de kampene. En retur, en andreball eller en reaksjon, sier Jalland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer