Annonse

– Vi møtte ikke opp i dag


Foto: Glenn Faannessen

Der Start var skikkelig høyt oppe, var naturlig nok stemningen en helt annen hos Kristiansund som måtte innse at det i dag manglet det som skulle til for å fortsette sin seiersrekke som før kampen talte tre seire på rad.

– Start var gode på det vi vanligvis er gode på. Vi taper mot oss selv. Vi er et bedre lag enn Start, det har vi vist i et siste. Vi gikk rundt og trodde at ting skulle gå av seg selv, og det gjorde det ikke. I dag hadde vi ikke grunnarbeidet og så ut som et lag som ikke ville være der, sier Sean McDermott til KRS247.

Han får støtte av treneren sin, som er klar på at de ikke var på sitt beste i dag.

– I dag kommer vi ikke opp på det nivået vi ønsker. Vi har gode nok sjanser til å score, men vi mangler kvaliteten. Vi er ikke fornøyd når vi ikke leverer som vi ønsker. Alt lå til rette for å fortsette den stimen vi var i, men det er noen dager det ikke vil seg, forklarer Kristiansund-trener Christian Michelsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer