KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi møter et spennende lag

Starttrener Mons Ivar Mjelde ble imponert over Sandefjords sesong 2014, og synes laget er spennende. Likevel er han klokkeklar; Start må slå slike lag på hjemmebane.

– De spiller en interessant fotball. Lars Bohinen er fascinert over den fotballen som Juventus spiller. Uten sammenligning forøvrig, selvfølgelig. De har masse rutine på midtbanen, og noen spennende spillere fremover.

Mjelde på sin side får tilbake kaptein Gudmundur Kristjansson og lynback Jon Hodnemyr fra skadeavbrekk, og får flere valgmuligheter frem mot kampen i dag. Dermed er det klart for en skikkelig kamp om hvem som spiller på midtbanen i Start.

– Jeg tror ikke vi skal gjøre det til et problem at vi har mange gode spillere som har lyst til å spille. Vi kommer til å velge et bra lag fra start, og de som ikke blir valgt får ta konkurransen. Vi kommer til å trenge flere enn elleve mann i løpet av en lang sesong.

– Dere ønsker vel å gjenskape førsteomgangen fra Åråsen?

– Ja. Vi ønsker å markere oss. Vi ønsker å spille den fotballen vi vil stå for. Vi spiller en strålende førsteomgang, men så gjør vi en del ting vi ikke var enige om i andreomgangen. Det handler jo ikke alltid om å finne på noe nytt, men mer om det å bli enda bedre på det vi skal være gode på.

Mjelde har sett at helgens motstandere har flere spillere som kan prege fotballkamper.

– De har spennende folk på topp med Kirkevold og Mendy, også har de massevis av rutine sentralt i banen der Roger Risholt er sjef. Likevel bør våre offensive sidebacker kunne skape trøbbel for dem, for de har mange folk sentralt i banen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/200463860″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]