KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi mister ikke store inntekter

Start kommer til å forsøke å avvikle sine VIP-losjer. Administrerende direktør i klubben, Even Øgrey Brandsdal, mener dette er en generell trend i fotball-Norge, ettersom sponsorene ønsker å være mer sammen med andre fremfor å være på et lukket rom for seg selv.

Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

– Det er ikke bare her i sør, men det gjelder de fleste andre fotballklubber at man har utfordringer med losjene, sier Brandsdal til KRS247.

Det var NRK Sørlandet som først meldte om Starts ønske. Formålet med å avvikle losjene skal være å frigjøre midler til spillerkjøp. Start leier losjeområdet fra et kommunalt selskap, og ønsker å gå i dialog med kommunen om å avslutte leieforholdet, og klubben har masse kapasitet i sponsorrestauranten.

– Vi må se om det er muligheter for oss å gjøre noe med de arealene vi ikke har behov for.

Klubben har solgt 2 av 17 losjer, og skal gå i dialog med de som har kjøpt de to losjene så langt. Brandsdal er klar på at Start skal opprettholde sine forpliktelser.

– Vi har kuttet alt vi kan kutte. Da må vi se om det er mulig å gjøre noe med leia på arenaen her. Vi mister ikke noen store inntekter ved å fase ut losjer på sikt. Det tror jeg ikke, avslutter direktøren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/243058038″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]