Annonse

– Vi mister ikke store inntekter


Foto: Pål Lomeland

Start kommer til å forsøke å avvikle sine VIP-losjer. Administrerende direktør i klubben, Even Øgrey Brandsdal, mener dette er en generell trend i fotball-Norge, ettersom sponsorene ønsker å være mer sammen med andre fremfor å være på et lukket rom for seg selv.

Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

– Det er ikke bare her i sør, men det gjelder de fleste andre fotballklubber at man har utfordringer med losjene, sier Brandsdal til KRS247.

Det var NRK Sørlandet som først meldte om Starts ønske. Formålet med å avvikle losjene skal være å frigjøre midler til spillerkjøp. Start leier losjeområdet fra et kommunalt selskap, og ønsker å gå i dialog med kommunen om å avslutte leieforholdet, og klubben har masse kapasitet i sponsorrestauranten.

– Vi må se om det er muligheter for oss å gjøre noe med de arealene vi ikke har behov for.

Klubben har solgt 2 av 17 losjer, og skal gå i dialog med de som har kjøpt de to losjene så langt. Brandsdal er klar på at Start skal opprettholde sine forpliktelser.

– Vi har kuttet alt vi kan kutte. Da må vi se om det er mulig å gjøre noe med leia på arenaen her. Vi mister ikke noen store inntekter ved å fase ut losjer på sikt. Det tror jeg ikke, avslutter direktøren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer