KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må være bedre enn i fjor

Fløy kommer ikke til å overleve i 2. divisjon hvis ikke laget hever seg. De styrte klar av nedrykk med komfortabel margin i fjor, men når sju lag skal rykke ned er Fløy et av lagene som ofte blir tippet blant de lagene. Assistenttrener Morten Halvorsen mener likevel å se et kvassere Fløy i år.

– Vi er bedre på kontringer, vi er hurtigere i vårt angrepsspill. Vi gleder oss til dette, sier Halvorsen.

Fløy tapte sin generalprøve med ett mål mot Egersund, som er opprykkskandidat i sin avdeling. Halvorsen, sammen med hovedtrener Tommy Taylor, er veldig samstemte om hvordan Fløy skal fremstå. Laget skal spille med mindre risiko enn rivalene Vindbjart, og se an motstanderne i større grad.

– Vi speller ikke krydderfotball eller markellfotball. Det skal være direkte fotball. Vi forsvarte oss godt i fjor og er et gjerrig lag. Vi bruker tid på å analysere motstandere og se på motspillet, sier Halvorsen.

Han er klar på at det blir en tøff utfordring å overleve i avdelingen. Likevel ser han på muligheten til å møte tøff spillende motstand som en gøyal utfordring. Han vil ikke spekulere i treneravganger og lignende, men han tror det kan bli interessant å se tabellen halvveis og se på hvordan det ligger an med de lagene som satser hardt.

– Hvis ikke de får resultater, så vil de ble mer shaky enn vi er i dette. Det skal bli veldig moro å se når vi kommer halvveis uti sesongen hvordan lagene har fordelt seg da. Da tror jeg det er noen med høye budsjetter her som kan få seg en overraskelse.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/257796916″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]