Annonse

– Vi må være bedre enn i fjor


Fløy assistent, Morten Halvorsen. | Foto: Henrik Gimle

Fløy kommer ikke til å overleve i 2. divisjon hvis ikke laget hever seg. De styrte klar av nedrykk med komfortabel margin i fjor, men når sju lag skal rykke ned er Fløy et av lagene som ofte blir tippet blant de lagene. Assistenttrener Morten Halvorsen mener likevel å se et kvassere Fløy i år.

– Vi er bedre på kontringer, vi er hurtigere i vårt angrepsspill. Vi gleder oss til dette, sier Halvorsen.

Fløy tapte sin generalprøve med ett mål mot Egersund, som er opprykkskandidat i sin avdeling. Halvorsen, sammen med hovedtrener Tommy Taylor, er veldig samstemte om hvordan Fløy skal fremstå. Laget skal spille med mindre risiko enn rivalene Vindbjart, og se an motstanderne i større grad.

– Vi speller ikke krydderfotball eller markellfotball. Det skal være direkte fotball. Vi forsvarte oss godt i fjor og er et gjerrig lag. Vi bruker tid på å analysere motstandere og se på motspillet, sier Halvorsen.

Han er klar på at det blir en tøff utfordring å overleve i avdelingen. Likevel ser han på muligheten til å møte tøff spillende motstand som en gøyal utfordring. Han vil ikke spekulere i treneravganger og lignende, men han tror det kan bli interessant å se tabellen halvveis og se på hvordan det ligger an med de lagene som satser hardt.

– Hvis ikke de får resultater, så vil de ble mer shaky enn vi er i dette. Det skal bli veldig moro å se når vi kommer halvveis uti sesongen hvordan lagene har fordelt seg da. Da tror jeg det er noen med høye budsjetter her som kan få seg en overraskelse.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer