KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må tørre å stole på oss selv

Aalesund har i likhet med Start slitt med å finne formen i årets Tippeliga, men ser vi på resultatene så langt i juni, virker det som ting begynner å sitte for Trond Fredriksens mannskap.

– Vi hadde en resultatmessig bra mai måned, og jeg synes vi i juni har kommet oss veldig prestasjonsmessig, sier Aalesunds trener Trond Fredriksen til KRS247, han synes de har jobbet veldig mye med å få til sitt spill, men at de først nå i juni har begynt å få resultater som viser igjen den innsatsen laget har vist.

Fredriksen tok over for Harald Aarbrekk etter fjerde serierunde. Da lå laget sist på tabellen med bare ett poeng på fire kamper. Laget fikk et oppsving etter ansettelsen, men Fredriksen innrømmer at det ikke var enkelt å ta over etter å ha vært assistent for Aarbrekk.

– Nei, det er litt spesielt når du skal ta over etter han som har vært sjefen din, men jeg føler det har gått greit. Jeg føler at jeg har fått en jobb som jeg trives godt i med spennende hverdager og helger, sier han.

Aalesund-trener kan stille med et tilnærmet toppet mannskap foran kampen mot Start og han er klar på at Ajer ikke bør få for mye rom å spille i.

– Vi har sett flere Start-kamper den siste uka og vi vet hva som venter oss, og vi håper at Starts beste spiller ikke bør bli lagt merke til for godt i kampen. Men det er likevel gøy for oss fra Ålesund også å se en såpass ung spiller som Kristoffer Ajer presterer så bra som han gjør. Det klarer vi å glede oss over, sier Fredriksen som har en klar plan på hvordan laget hans skal kunne gjenta suksessen fra i fjor da de vant 2-1 mot Start.

– Vi jobber hele tiden med å få tro på den spillestilen og det taktiske og tør vi å stole på oss selv, så kan det bli en god kamp for oss, sier Trond Fredriksen.