Annonse

– Vi må ta større avslutningsansvar


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Mons Ivar Mjelde er mellomfornøyd med at laget fortsatt ikke har tapt en fotballkamp, men han er klar på at de hadde vunnet med bedre kvalitet på avslutningene.

– Vi kom for å ta tre og er det beste laget i første omgang. Vi har endel skudd i stolpen og mange nestenmuligheter, men vi må ta større avslutningsansvar, sier Mjelde til KRS247 etter kampen.

Andre omgang startet på verst tenkelig måte med straffespark og et stopp i spillet grunnet Diomandes skade.

– Jeg har snakket med Alex De John, og han mener at det ikke var straffe engang. Pausen i spillet var ikke til vår fordel, sier Mjelde, men han er veldig fornøyd med at laget viser god moral som kommer tilbake i kampen. Han har ingenting å utsette på verken vilje eller tæl.

Hør hele intervjuet med Mjelde under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer