KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må skjerpe oss defensivt

Start-kaptein Gudmundur Kristjansson synes laget har fremstått bra offensivt i de to siste kampene, men at det skortet litt på det defensive spesielt mot Aalesund.

– Vi var bra i perioder mot de, så vi må skjerpe oss defensivt, sier «Gummi» til KRS247 og forklarer at det er også noe de har trent litt på den siste uken.

– Vi møter et bra lag i Stabæk og de har raske spillere som Asante og Diomande, så da må vi henge med og ikke slurve defensivt, sier han som tror at Start kan ta tre poeng hvis de klarer å henge godt med bak og passe godt på bæringenes angripere.

Starts kaptein har også blitt prøvd i ulike posisjoner på banen, og har klart seg ganske bra i hver av de kampene i det siste. Men han vet ikke helt hvorfor ting fungerer så godt for islendingen.

– Jeg vet ikke, prøver å ta vare på kroppen min og stille fokusert på trening, sier «Gummi».

Hvilken posisjon trives du best i?

– Jeg trives veldig bra sentralt i banen, men jeg likte meg veldig godt som høyreback mot Odd, da fikk jeg bidratt mer offensivt, så jeg synes begge de posisjonene passer meg bra, forklarer han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213227267″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]