Annonse

– Vi må prøve å spille god fotball igjen


Foto: Pål Lomeland

Kristoffer Ajer tror Bodø/Glimt blir laget som kan snu trenden Start er i etter tre kamper på rad med tap. Han tror det handler om å komme seg tilbake til gamle takter.

– Vi vet at når vi spiller på vårt beste, så kan vi slå alle lag i Tippeligaen, sier Ajer til KRS247.

Unggutten husker treningskampen i vår hvor nordlendingene ble slått hele 6-0, men begge lag stiller med et helt annet mannskap. Deriblant har Glimt mistet en stor styrke i Badou, mens Start har siden den treningskampen mistet nesten et helt fotballag på grunn av økonomien. Men likevel bør det være overkommelig for en Ajer å møte en av Tippeligaens beste midtstoppere i Vieux Sané.

– Han er utrolig god, så det blir en fin, ny utfordring for meg. Jeg må bare ta den på strak arm og gjøre det beste utav det, sier Kristoffer Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer