Annonse

– Vi må opp i kvalitet på det meste


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Start fikk en verst tenkelig start på kampen mot Odd da Elbasan Rashani raget høyest på et frispark i mot allerede etter tre minutter. Simon Larsen er klar på at de ikke var helt patente der bak da Espen Ruud stusset ballen inn i feltet.

– Vi følger ikke markeringen over hele linjen. Vi dummer oss ut med en gang og slipper til et billig frispark, sier Larsen til KRS247.

I løpet av kampen hadde Start mange innlegg og hjørnespark som gikk innenfor Odds 16-meter, men laget fra Telemark hadde en umulig mann helt bakerst i Sondre Rossbach.

– Vi har egentlig en mann på keeper som skal hindre ham i å komme ut. Vi har egentlig en serve som ikke skal komme så langt bak i de situasjonene. Vi kan peke på flere ting, vil ikke henge ut enkeltspillere, men vi burde være bedre både på serve og på innløp, og på streken, sier midtstopperen.

Start-trener Kjetil Rekdal er klar på at når de starter med å slippe inn et tidlig mål, så setter det premissene for hvordan resten av kampen blir. Elbasan Rashanis tidlige fulltreffer gjør at Odd slipper å investere mye krefter i å komme fremover på banen og det gjør at Dag-Eilev Fagermo kan be spillerne oppføre seg kynisk.

Steffen Hagen mener Start var bedre enn Odd i banespillet i 1. omgang, men at det ble gjort noen grep i pausen som åpnet for at bortelaget kunne få til noe finspill også.

Odds kaptein merker også bedring i Starts lag i forhold til hvordan de fremstod på Skagerak Arena i vår.

– Jeg synes det er mer trøkk, mer struktur nå. De er litt mer gjerrige og ikke så romantiske i spillet. Det er tydelig at de ikke skal slippe inn tullemål, sier Hagen som fortsatt tror at Start beholder plassen i Eliteserien.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer