KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må opp i kvalitet på det meste

Start fikk en verst tenkelig start på kampen mot Odd da Elbasan Rashani raget høyest på et frispark i mot allerede etter tre minutter. Simon Larsen er klar på at de ikke var helt patente der bak da Espen Ruud stusset ballen inn i feltet.

– Vi følger ikke markeringen over hele linjen. Vi dummer oss ut med en gang og slipper til et billig frispark, sier Larsen til KRS247.

I løpet av kampen hadde Start mange innlegg og hjørnespark som gikk innenfor Odds 16-meter, men laget fra Telemark hadde en umulig mann helt bakerst i Sondre Rossbach.

– Vi har egentlig en mann på keeper som skal hindre ham i å komme ut. Vi har egentlig en serve som ikke skal komme så langt bak i de situasjonene. Vi kan peke på flere ting, vil ikke henge ut enkeltspillere, men vi burde være bedre både på serve og på innløp, og på streken, sier midtstopperen.

Start-trener Kjetil Rekdal er klar på at når de starter med å slippe inn et tidlig mål, så setter det premissene for hvordan resten av kampen blir. Elbasan Rashanis tidlige fulltreffer gjør at Odd slipper å investere mye krefter i å komme fremover på banen og det gjør at Dag-Eilev Fagermo kan be spillerne oppføre seg kynisk.

Steffen Hagen mener Start var bedre enn Odd i banespillet i 1. omgang, men at det ble gjort noen grep i pausen som åpnet for at bortelaget kunne få til noe finspill også.

Odds kaptein merker også bedring i Starts lag i forhold til hvordan de fremstod på Skagerak Arena i vår.

– Jeg synes det er mer trøkk, mer struktur nå. De er litt mer gjerrige og ikke så romantiske i spillet. Det er tydelig at de ikke skal slippe inn tullemål, sier Hagen som fortsatt tror at Start beholder plassen i Eliteserien.

Hør mer her.