KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må matche duellspillet deres

Start-trener Steinar Pedersen ser ut til å gjøre få endringer i lagoppstillingen mot Brann i forhold til de som startet hjemmekampen mot Strømsgodset. Det har vært mindre utskiftninger på laget de åtte første seriekampene, men Pedersen tror ikke han har funnet suksessoppskriften enda.

– Resultatene tilsier jo at vi fremdeles har en del å jobbe med i forhold til stabiliteten og sånt. Men vi velger alltid det beste laget ut i fra forutsetningene og i forhold til hvilken motstander vi møter. Og mot Brann i Bergen trengs det mannfolk som klarer å stå opp imot duellspillet for de er et fysisk lag som virkelig trør til, sier Pedersen til KRS247.

Han tror i likhet med kapteinen at gjensynet med Brann stadion kan bli en positiv opplevelse.

– Brann på hjemmebane er en av de kampene det er mest trøkk rundt og jeg håper at gutta gleder seg masse til kampen. Fordi det er en fin arena å komme til og vi møter et lag som har fått godt betalt i innledningen av sesongen. De er disiplinerte og jobber hardt i strukturen sin så vi skal matche de på duellspillet og andre ballspill. Så må vi være oppmerksomme på det som kommer av kontringsspill. Vi skal også sørge for at vi ser skjerpa ut og holde en god struktur i laget, sier treneren som tror nøkkelen ligger i å gjøre det like godt som de gjorde det mot Strømsgodset sist.

Kampen på Brann stadion har avspark klokken 20:00.