Annonse

– Vi må luke bort juniorfeilene


Foto: Glenn Faannessen

Start-kaptein Simon Larsen er fornøyd med at laget ikke tapte åpningskampen, men tror de må bli flinkere til å bryte ned lag som ligger så lavt som det Fredrikstad gjorde i store deler av kampen. I tillegg til at de må få orden på det som skjedde på baklengsmålene.

Han beskriver 1-1-målet på følgende måte.

– Det handler om å presse på riktig side og ikke bli ustrukturerte. Det er jo en indreløper som slipper forbi på andre siden av der jeg blokkerer, forklarer Larsen til KRS247.

– Den andre scoringen er barnefotball. Jeg mener at spilleren var bak oss og var i offside. Jeg kan ikke stå her og slakte assistentdommeren, så jeg må se det på nytt, sier han.

Utlikningsmålet like før slutt beskriver kapteinen sånn.

– Erlend [Segberg] slår et innlegg, så får jeg skutt i keeper og det blir en mølje der, så kommer Tapio [Heikkilä] der. Deilig å få det på slutten. Tapio scorer to fine mål. Det er viktig at vi bak bidrar med mål, sier Simon Larsen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer