KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må luke bort juniorfeilene

Start-kaptein Simon Larsen er fornøyd med at laget ikke tapte åpningskampen, men tror de må bli flinkere til å bryte ned lag som ligger så lavt som det Fredrikstad gjorde i store deler av kampen. I tillegg til at de må få orden på det som skjedde på baklengsmålene.

Han beskriver 1-1-målet på følgende måte.

– Det handler om å presse på riktig side og ikke bli ustrukturerte. Det er jo en indreløper som slipper forbi på andre siden av der jeg blokkerer, forklarer Larsen til KRS247.

– Den andre scoringen er barnefotball. Jeg mener at spilleren var bak oss og var i offside. Jeg kan ikke stå her og slakte assistentdommeren, så jeg må se det på nytt, sier han.

Utlikningsmålet like før slutt beskriver kapteinen sånn.

– Erlend [Segberg] slår et innlegg, så får jeg skutt i keeper og det blir en mølje der, så kommer Tapio [Heikkilä] der. Deilig å få det på slutten. Tapio scorer to fine mål. Det er viktig at vi bak bidrar med mål, sier Simon Larsen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/315706936″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]