KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må ikke grave oss lenger ned enn nødvendig

Tromsø-trener Bård Flovik er naturlig nok skuffet over at de tapte den første av fire matchballer for å kunne beholde plassen i årets Tippeliga.

– Vi bør kunne gå opp til 2-0 i den fasen før de får den corneren og får mye motivasjon av det målet. Vi ser at vi er preget av den situasjonen vi er i og det er all ære til Start som kjører på til tross for at de allerede er klar for nedrykk, sier treneren til KRS247.

Både han og klubben er vandt med spennende høstsesonger for Tromsø som har 30 poeng og burde egentlig vært sikrere enn de er på å beholde plassen.

– Vi er bra på hjemmebane og får prøve å hente poengene som skal til hjemme på Alfheim. Det er mange lag som ligger i nedrykkstriden og hadde vil bare klart å ta flere poeng, hadde vi nådd målsetningen for sesongen. Og 30 poeng burde jo holdt til sikker plass, sier Flovik som ikke er imponert over hvordan spillerne utnyttet det siste kvarteret etter Vikstøls utvisning.

– Jeg skulle ønske at vi fikk mer utav det når vi blir en mann mer. Vi er ikke gode nok i duellspillet. Det skuffer meg. Vi er et spillende lag og ønsker å være gode i presset. Nå skal vi bruke en dag eller to på å tørke av oss skuffelsen, avslutter Bård Flovik.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/288355197″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]