Annonse

– Vi må bruke mer tid i boksen


Foto: Glenn Faannessen

Etter flere kamper med offsideavblåsinger og store sjanser, fikk endelig Starts innleide fra Manchester City, Chidiebere Nwakali, endelig scoret sitt første mål på seniornivå.

– Det var utrolig kjekt for meg å score et mål, selv om det ble bare det ene målet for Start i uavgjortkampen. Det var et glimrende mål for meg. Jeg så Ajer gå med ballen så tenkte jeg at jeg måtte løpe inn fra siden og da jeg fikk ballen trengte jeg ikke å styre den, bare dytte den i mål, sier Nwakali til KRS247.

Han er enig med Pedersen at kontringene burde blitt utnyttet bedre.

– Vi er for raske til å ta avgjørelser der fremme, vi må kunne holde hodet kaldt. Det har Steinar [Pedersen] også sagt til oss, at vi må kunne ta oss bedre tid i boksen, sier leiesoldaten fra City.

Nwakali synes likevel at de skal ta med seg mye godt fra denne kampen.

– Vi gikk inn til denne kampen og hadde tro på seier, så ender det bare opp med uavgjort for oss. Jeg tror det er en stor motivasjon for hele laget etter å ha gjort det så bra. Men vi trenger virkelig en seier snart, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer