KRS247.no

Henter værvarsel...

Spillernes reaksjoner etter 1-3 mot Sarpsborg 08

Det er tydelig at Bård Borgersen ikke har fått tid til å drille inn laget offensivt og Espen Hoff var en av dem som ikke helt klarte å bidra positivt.

– Det handler om å være til stede i de situasjonene som gjelder og vinne hver eneste duell. Det klarer vi ikke i dag og derfor får de styre kampen, sier Hoff til KRS247.

Han er enig med treneren at de klarte seg godt defensivt til tross for baklengsmålene. Han medgir dog at det gikk litt trått fremover.

– Vi var ikke der vi skal være. Offensivt får vi til veldig lite og jeg er en av de som skal det, men fikk det ikke helt til i dag, sier Hoff som har tro på at det vil snu seg for Start.

– Jeg har klokkertro på at vi skal komme på rett kurs og de tingene vi har jobbet med i uken har vært bra. Det vi gjorde feil i dag skal vi rette opp, sier han.

Kaptein Guðmundur Kristjánsson var fornøyd med det defensive spillet, til tross for tre nye mål i sekken.

– Egentlig var strukturen ok i kampen, men vi slipper inn tre billige mål. Vi skaper ikke altfor mange sjanser dessverre. Vi fikk det ikke helt til offensivt i dag. Når vi så slipper inn tre mål, blir det vanskelig å vinne kamper, sier Kristjánsson.

Midtbanespiller Henrik Breimyr oppsummerer kampen slik:

– Det var mye springing og i begynnelsen av begge omgangene stresser vi for mye og tør for lite. Det er først når vi får til vårt spill, at vi kan by på en jevnere kamp enn den i dag. Jeg har stor tro på det vi holder på. Vi har bare hatt fem dager på å bygge på det nye. Vi må få gang på det offensive og tørre å spille igjen. Vi må jobbe sinnsykt med å bli aggressive til å vinne ball og ha ro nok til å etablere vårt spill. Det klarte vi ikke i dag, sier Breimyr.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223697629″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223697621″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223697624″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]