Annonse

– Vi må bare jobbe videre


Foto: Glenn Faannessen

Haugesund-trener Andrea Loberto var ikke akkurat hissig på laget sitt etter å ha tapt mot Start. Men han synes det var surt.

– Det er ikke gøy og det var litt spesielt at det kom mot Start som måtte vinne mot oss og gjorde det, sier treneren til KRS247.

Han mener de leverte en god 1. omgang, men at Start fikk til mye mer både på grunn av publikum og ikke minst på grunn av at de klarte å krone innsatsen med et mål.

Haugesund er med i medaljekampen og tapte ikke mye terreng på tross av at det ble null poeng i dag.

– Det er ikke kjørt i medaljekampen, fordi alle lag ville hjelpe oss. Men det er viktig å ha fokus på oss selv og få en god treningsuke frem mot Sarpsborg som er neste, sier Loberto.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer