Annonse

– Vi lyktes bra


Foto: Glenn Faannessen

Bård Borgersen mener de kan ta med seg mye fra fra tapet mot Stabæk på Nadderud. Men det var spesielt ett punkt de slet kraftig mot bæringene.

– Vi er dårlige på dødballene i mot. Det var unødvendig av oss og det var også veldig billige mål vi slapp inn, sier Borgersen til KRS247.

Men han er alt i alt ganske fornøyd med at de klarte å være ganske på høyde med et medaljejagende hjemmelag.

– Vi gjør en hederlig innsats og det fungerte veldig bra i forhold til kampplanen. Vi får også inn mange gode kontringer, samtidig som vi scorer på dødball. Det var en av tingene vi hadde fokus på, sier Starts trener som også kunne glede seg over at Mads Stokkelien scoret sitt første Tippeligamål siden 2013.

– Det målet var et mønsterangrep og bare viser at når vi får spilt Mads [Stokkelien] i slike posisjoner, så scorer han, smiler Bård Borgersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer