Annonse

– Vi liår det!


Morten Halvorsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Fløy er per nå det tredje beste fotballaget på Sørlandet, bak Start og Jerv. Assistenttrener i Fløy, Morten Halvorsen, håper klubben fortsetter å plukke poeng i en tøff avdeling.

– Vi er selvfølgelig godt fornøyd med å ligge der vi ligger, spesielt er det gledelig å ligge foran særlig Arendal og Vindbjart så langt i år. Nå har vi i det siste sluppet inn litt mange mål, men mot Eidsvoll Turn kom vi tilbake og vi har hatt en god sesongstart, forteller Halvorsen til KRS247.

Halvorsen mener mye av resultatene kommer av treningsmengden i klubben har mye å si.

– Vi har trent godt og mye. Særlig på samhandling og struktur. Vi har fortsatt ting å jobbe med, men det er en god «go» i gruppa og vi er rimelig godt trent.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer