KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi leverte en god time

Det ble til slutt åtte baller som Donns keeper Ole Gerhard van Ditshuizen måtte plukke ut av nettet. Men Donn klarte å holde nullen mot Start i nesten en hel omgang.

– Jeg synes vi skal ta med oss veldig mye fra 1. omgang. Men det er klart at utover i kampen, visste vi at det kom til å bli tynge. Start spiller i Tippeligaen, de trener oftere og hardere enn oss, og de møter bedre motstand. Men jeg synes guttene kan ta med seg en god time og lære av det og ta det med seg inn på vårt nivå, sier Donn-trener Kjetil Ruthford Pedersen som ikke legger skjul på at kampen kostet krefter.

– Jeg sa til gutta før kampen at vi er 11 mot 11 og kunne fått 1-1 til pause. Men beskjeden de fikk var at de skulle senke skuldrene, gå ut og nyte det, ha det gøy og gjøre det så godt de kunne så lenge kreftene holdt. Og jeg tror også de som kom koste seg. De fikk se et Start som sprudlet og et Donn som ga jernet så lenge vi klarte det, sier Ruthford Pedersen.

Drøye ti minutter før slutt pådro Mads Myhrstad seg sitt andre gule kort og da mener treneren at det ble veldig vanskelig å holde unna for de gule og svarte, som scoret fire mål med 11 mot 10.

– Det er klart at når vi får det røde kortet og har mange trøtte bein på slutten, så smeller det fort, sier han som tror Start absolutt kan komme seg mye lenger i årets utgave av cupen enn i fjor. Da tapte de 4-0 mot Vindbjart i 2. runde.

– Jeg synes de fremstår som et helt annet lag enn de har gjort på flere år. Jeg har stor tro på Start i år, ikke bare fordi Steinar [Pedersen] er trener, men de har en helt annen struktur i laget. Og det er spillere der som har fått en helt ny giv og opptrer på en helt annen måte enn tidligere. Jeg er veldig glad for å se Start i den forbedringsprosessen der er i nå, sier Ruthford Pedersen.