Annonse

– Vi lærer ikke underveis


Foto: Glenn Faannessen

Aalesunds trener Trond Fredriksen er ikke imponert over kreativiteten hos egne spillere og mener det og ikke minst en umulig Håkon Opdal sørget for deres første tap denne måneden.

– Vi er gode, men vi går i de samme fellene og får kontringer i mot. Vi lærer ikke underveis, et slett forsvarsspill av oss, sier Trond Fredriksen til KRS247 og er klar på at dette var en kamp de absolutt skulle ha vunnet.

Statistikken viser at bortelaget hadde flest sjanser og hadde ballen mest, men fikk altså ikke like bra uttelling som Start gjorde i kampen.

– Vi er klart best og har flest målsjanser, men Opdal var umulig for oss i dag. Det er ekstremt skuffende og vi vinner ikke når vi slipper inn tre mål, sier en tydelig frustrert trener som også peker på at de manglet kreativitet fremover.

– Istedet for at vi vender spiller, angriper vi samme korridor og spiller på oss de samme bruddene, forklarer Fredriksen.

Les også:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer