KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi lærer ikke underveis

Aalesunds trener Trond Fredriksen er ikke imponert over kreativiteten hos egne spillere og mener det og ikke minst en umulig Håkon Opdal sørget for deres første tap denne måneden.

– Vi er gode, men vi går i de samme fellene og får kontringer i mot. Vi lærer ikke underveis, et slett forsvarsspill av oss, sier Trond Fredriksen til KRS247 og er klar på at dette var en kamp de absolutt skulle ha vunnet.

Statistikken viser at bortelaget hadde flest sjanser og hadde ballen mest, men fikk altså ikke like bra uttelling som Start gjorde i kampen.

– Vi er klart best og har flest målsjanser, men Opdal var umulig for oss i dag. Det er ekstremt skuffende og vi vinner ikke når vi slipper inn tre mål, sier en tydelig frustrert trener som også peker på at de manglet kreativitet fremover.

– Istedet for at vi vender spiller, angriper vi samme korridor og spiller på oss de samme bruddene, forklarer Fredriksen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/212234806″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Les også: