Annonse

– Vi kan ikke legge all skyld på spissene


Foto: Pål Lomeland

Starts stjerneskudd Kristoffer Ajer sier at hele laget må ta ansvar for at de ikke har skåret mange mål i de siste kampene. 

– Det er bare å fortsette å jobbe på, vi har hatt gode treningen hvor alle har skåret mye mål så det ser veldig lovende ut. Det at vi går noen kamper uten å skåre det er noe hele laget må stå bak, forteller Ajer.

Han sier at spissene er avhengig av resten av laget for å skåre mål.

– Vi på midtbanen skal gi dem baller, så vi kan ikke legge all skyld på spissene.

Nå ser han fram mot kampen i Sandefjord.

– Det blir morsomt. Det er en viktig kamp for både oss og Sandefjord så det blir kjempespennende.

Ajer ser lyst på mulighetene til å ta tre poeng på bortebane.

– Vi har selvfølgelig veldig gode muligheter. Så lenge vi trykker på og vinner duellene så har vi veldig gode muligheter til å ta tre poeng.

Start ligger nå ett poeng over Mjøndalen på direkte nedrykk, men Ajer er sikker på at Start spiller i Norges øverste divisjon også neste år.

– Sjansene våre er veldig gode, vi skal spille i tippeligaen neste år og det er alt vi tenker på.

– Stemninga er veldig bra. Vi er veldig motiverte for å dra dit og ta tre poeng så nå må vi bare lade godt opp til kampen, avslutter Kristoffer Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer